Inshared verzekeringen

Inshared verzekeringen is opgericht door de verzekeraar Achmea. De Inshared verzekeringen kunnen allemaal online worden afgesloten en ook andere zaken, zoals schademeldingen kunnen online gedaan worden. Achmea Schadeverzekeringen NV staat daarbij garant voor de vergoeding van financiële schade en waarborgt de continuïteit van de uiteenlopende dekkingen. Handelskenmerk van Inshared is de digitale dienstverlening, waar deze online verzekeraar zich op laat voorstaan.

Aanbod van verzekeringen

Het aanbod van verzekeringen bij de verschillende verzekeringsmaatschappijen kent een grote diversiteit. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een zorgverzekering te vergelijken en af te sluiten tegen een scherpe premie, maar kan er net zo goed voordelig een woonverzekering worden afgesloten. Ook de motor kan uitstekend verzekerd worden bij Inshared net als dat er online een reisverzekering of een mensenverzekering kan worden afgesloten. Uiteraard behoort het afsluiten van een combinatie van verzekeringen eveneens tot de mogelijkheden.

Overigens biedt de verzekeraar een aantrekkelijke Jaarbeloning, die vastgesteld wordt op het aantal verdiende beloningspunten en na afloop van het verzekeringsjaar in geld beschikbaar wordt gesteld aan de verzekerde.

Opzeggen en overstappen naar Inshared

Het is heel goed denkbaar dat u van uw huidige verzekeraar wenst over te stappen en één van de Inshared verzekeringen wenst af te sluiten. In dat geval kan er altijd van de praktische en snelle overstapservice van de verzekeraar gebruik worden gemaakt. Er zijn opzegbrieven beschikbaar, die na het printen van een handtekening kunnen worden voorzien, waarna de brief via de post verzonden kan worden. Inshared biedt ook een uitgebreidere overstapservice, waarbij u een kopie van de huidige polis naar de online verzekeraar kunt sturen. Vervolgens wordt er een prima service verleend voor het opzeggen van de bestaande polis. Uiteraard gaat de nieuwe polis of een combinatie van meerdere Inshared verzekeringen pas in op de dag dat de oude polis gestopt.

Inshared autoverzekering

Met de Inshared autoverzekering kan elke auto uitstekend verzekerd worden tegen een lage premie. Er worden verschillende dekkingen geboden, zodat de Inshared autoverzekering altijd afgestemd kan worden op het bouwjaar van de auto. Bovendien kunnen verzekerden van het voordeel gebruikmaken dat er talloze opties zijn om de premie lager te laten uitvallen, zodat de polis voor het verzekeren van de auto als goedkoop kan worden beschouwd.

  • Bonus/malus niet van toepassing
    • Tien procent bovenop dagwaarde
    • Keuze voor half risk dekking

Verplichte WA dekking

Indien u over een auto beschikt, die een leeftijd heeft van minimaal tien jaar, dan kunt u volstaan met het afsluiten van de Inshared autoverzekering met uitsluitend een WA dekking. Daarmee wordt aan de verplichting voor de wettelijke aansprakelijkheid voldaan en zal schade aan het eigen voertuig niet onder de dekking vallen. Een half risk polis wordt aangeraden bij voertuigen, die een leeftijd hebben ouder dan vijf jaar en jonger dan tien jaar. De allrisk Inshared autoverzekering is het beste voor nieuwe wagens tot een leeftijd van vijf jaar.

Uitgebreide dekking

De Inshared autoverzekering met een all risk dekking is de meest complete polis, waarbij ook schade zal worden vergoed als deze door de eigenaar van de auto is toegebracht als gevolg van bijvoorbeeld het uitwijken voor een dier, waarna een eenzijdig ongeluk tot stand komt. Gedurende de eerste twee jaren wordt de nieuwwaarde vergoed, waarna vervolgens de dagwaarde plus tien procent in beeld komt. Bij het mogelijk moeten verhalen van autoschade zal er juridische bijstand worden verleend. De all risk dekking voorziet ook in het aanspraak kunnen maken op vervangend vervoer.

Beloningspunten

Met de Inshared autoverzekering is het bij schadevrij rijden mogelijk om beloningspunten te ontvangen, waar een jaarbeloning aan is gekoppeld. Bij een schadegeval zal de premie niet stijgen, maar voordelig blijven. De jaarbeloning kan in die situatie wel lager worden.