Bynco maakt het mogelijk om binnen enkele uren de perfecte tweedehands auto voor u te vinden en te kopen. Het enige dat u nog zelf dient te regelen is het afsluiten van een autoverzekering en u kunt binnen enkele dagen met heel veel plezier de weg op!

Waar u voorheen meerdere autobedrijven in de buurt moest gaan bezoeken om een geschikte tweedehands auto aan te schaffen hoeft u nu nog maar enkele klikken met uw muis te doen. Bynco verkoopt degelijke tweedehands auto’s van hoge kwaliteit online via een webshop.

Een tweedehands auto kopen via een webshop

Het lijkt onmogelijk en onbetrouwbaar maar niets is minder waar! Via Bynco kunt u 100% betrouwbaar een tweedehands auto kopen. U zoekt via het handige zoeksysteem op de website de geschikte tweedehands auto uit en klikt op bestellen. Het personeel van Bynco maakt met u een afspraak wanneer uw nieuwe tweedehands auto bij u thuis bezorgd wordt. Tijdens de bezorging kunt u de betaling verrichten en zal de bezorger u de functies van uw nieuwe tweedehands auto rustig uitleggen.

Regel een autoverzekering en ga de weg op om uw nieuwe tweedehands auto uit te proberen

Zodra de bezorger weg is en u een autoverzekering heeft afgesloten kunt u zonder twijfel de weg op om uw nieuwe tweedehands auto uit te proberen. U heeft 14 dagen de tijd om dit te doen. Komt u er in deze 14 dagen achter dat dit toch niet de tweedehands auto is die u zocht, dan kunt u de auto kosteloos terug leveren aan Bynco en ontvangt u het gehele aankoopbedrag terug. Besluit u de tweedehands auto te houden, dan gaan de 180 dagen garantie in. Mocht er in deze 180 dagen toch onvoorzien iets mis zijn mijn uw nieuwe tweedehands auto dan wordt de reparatiekosten door Bynco vergoed. Twijfel dus niet langer! Koop veilig en snel een tweedehands auto via Bynco en regel de autoverzekering. Wij wensen u vele veilige en prettige kilometers toe!

Het is niet meer mogelijk om te reageren.