Rijden jij en/of je werknemers regelmatig voor werk? Dan is het wellicht handig om een bedrijfsauto met automaat te leasen of kopen. Daarin rijdt je veel fijner en comfortabeler. Na een lange en inspannende dag rijd je zo op je gemakje weer terug naar huis. Je hoeft je niet langer bezig te houden met schakelen. Druk het gas in en je vliegt vooruit!

Voordelen van bedrijfswagens met automaat

Schakelen is een extra moeite tijdens het rijden. Zeker na een zware klus of een lange dag werken, is het fijn als je op een gemakkelijke en zorgeloze manier terug kunt rijden. Kies daarom niet voor een schakelauto, maar voor een bedrijfswagen met automaat. Het is geschikt voor ieder bedrijf. Bezorg je pakketten, help je bij verhuizingen of verzorg je spoedtransporten; in alle gevallen biedt een bedrijfsauto met automaat uitkomst. Rijden wordt zo veel gemakkelijker!

Een bedrijfsauto voor iedereen

Iedereen heeft andere wensen voor een bedrijfsauto. Gelukkig is het aanbod bedrijfswagens met automaat zeer uitgebreid. Je kunt vele soorten bedrijfsauto’s bestellen met automaat. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Volkswagen Caddy, Amarok, Transporter of Craftor met automaat. Kies de auto die geschikt is voor de werkzaamheden die jouw bedrijf verricht. De ene auto is meer geschikt voor het bezorgen van een groot aantal pakketten, de andere is juist ideaal wanneer je veel spoedtransporten uitvoert. Twijfel je welke bedrijfsauto met automaat jij het beste kunt kopen of leasen? Laat je dan altijd eerst goed adviseren, zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt. Je zult zeker geen spijt krijgen van je lease of aankoop. Met een bedrijfswagen met automaat rijd je met veel plezier en comfortabel van A naar B!

LPG (Liquefied Petroleum Gas) is in Nederland ook wel bekend als autogas. Het wordt gebruikt voor onder andere auto’s, boten en heftrucks. LPG is een fossiele brandstof. Het ontstaat bij het produceren van aardgas en aardolie. LPG tanken is een alternatief voor rijden op benzine of diesel. Het heeft meerdere voordelen.

Waarom kiezen voor LPG Almere?

LPG tanken heeft meerdere voordelen. Ten eerste is autogas voordeliger dan diesel en benzine. Je bespaart dan ook eenvoudig geld als je kiest voor LPG. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu. Er wordt veel minder CO2 uitgestoten bij de verbranding van autogas dan bij benzine en diesel. Het milieu wordt dan ook minder belast.

Verbeterpunten

Ondanks de voordelen wordt in Nederland nog relatief weinig gebruik gemaakt van autogas. Dit heeft te maken met enkele nadelen. Pas wanneer deze worden aangepakt, zal LPG populairder worden. Ten eerste belast autogas je motor meer dan diesel en benzine. Bovendien moet er een LPG-installatie worden aangebracht om te kunnen rijden op autogas. Dit kost je gerust een paar duizend euro. Voor velen is dit een te groot bedrag om te investeren. Vervolgens zal ook het onderhoud van de auto duurder zijn dan bij auto’s die op benzine of diesel rijden. Om LPG tanken populairder te maken, is het dan ook belangrijk dat deze punten worden verbeterd. Het moet goedkoper worden om een LPG-installatie te plaatsen en deze te onderhouden. Eventueel kunnen subsidies hieraan bijdragen. Daarnaast is autogas op dit moment nog maar op weinig plekken verkrijgbaar. Je kunt niet zomaar even langs een tankstation rijden. Ook hier zou verandering in moeten komen. Gelukkig kun je op steeds meer plekken wel autogas vinden. Zo kun je al LPG Almere tanken. Heb jij een auto op LPG? Dan kun je hier terecht!

Zorgverzekering vergelijken

Je zorgverzekering vergelijken met andere opties die er te vinden zijn is een goed idee. Op die manier kan je immers snel duidelijk krijgen waar jij de beste prijs kunt krijgen voor de verzekeringen die jij nodig hebt. Dit kan ertoe leiden dat je wilt overstappen. In recente jaren is dit heel gebruikelijk geworden. Er zijn heel veel mensen die op deze manier aan de slag gaan. Deze mensen hebben door de jaren heen dan ook heel veel op de kosten bespaart. Dit maakt het meer dan de moeite waard. Let wel op de volgende punten van aandacht hierbij.

Letten op de kosten

De belangrijkste reden om een zorgverzekering te vergelijken is natuurlijk een hele gemakkelijke. Je wilt natuurlijk gewoon zo goedkoop als mogelijk uit zijn. Die gedachte ligt dan ook aan de basis om met behulp van de vergelijkingstools die er zijn de kosten van de verschillende verzekeringen naast elkaar te leggen. Door de laagste premie te vinden voor jouw verzekering kan je heel veel geld in je zak houden dat anders naar de verzekeraar zou gaan. Zonder dat je mate van verzekering erop achteruit hoeft te gaan. Wie gaat vergelijken doet dat dan ook met de prijs als belangrijkste punt van aandacht.

Jaarlijks opnieuw vergelijken
De zorgverzekering vergelijken moet je eigenlijk jaarlijks opnieuw doen. Dit komt onder andere doordat de verzekeringen vrijwel jaarlijks van samenstelling veranderen en de premie dus ook meebeweegt. Dit kan per verzekeraar verschillen omdat elke aanbieder zijn eigen afspraken met de verschillende partijen maakt. Daardoor kan het dus ook zo zijn dat de verzekeraar die het ene jaar de goedkoopste zorgverzekering kan aanbieden dit het ander jaar dus helemaal niet kan. Dat betekent dus dat er ieder jaar een reden kan zijn om te willen overstappen. Ieder jaar opnieuw de vergelijking maken is dus een belangrijk wapen op dit vlak.

Een vast moment
De zorgverzekering doe je ieder jaar op een vast moment. Jaarlijks worden de nieuwe premies in november bekend. Dit is dan ook het moment waarop de vergelijkingstools worden bijgewerkt in december kan je dan overstappen zodat je in januari naar een verzekeraar kan gaan. Dit is het enige moment in het jaar waarop dit kan. Het is dus ook slim om dit vaste moment in te plannen in je bezigheden in de maand november of begin december. Op die manier weet je altijd zeker dat je er op tijd bij bent om dit goed te kunnen verzorgen voor jezelf.

Online hulpmiddelen gebruiken
Het is verstandig om voor de zorgverzekering vergelijken online hulpmiddelen te gebruiken. Er zijn verschillende plekken waar je online snel de beste verzekering voor jouw situatie naar voren kunt laten komen. Dit scheelt je natuurlijk zelf ook heel veel uitzoekwerk. Je hoeft dan immers niet alle premies zelf afzonderlijk bij elkaar te zoeken. Dat is al reden genoeg om hier gebruik van te maken. Je kunt iedere keer dezelfde vergelijkingstool gebruiken, maar je kunt ook kijken of een andere tool dezelfde resultaten geeft. Dat maakt het dus alleen maar nog interessanter om hiermee aan de slag te gaan als consument.

Bynco maakt het mogelijk om binnen enkele uren de perfecte tweedehands auto voor u te vinden en te kopen. Het enige dat u nog zelf dient te regelen is het afsluiten van een autoverzekering en u kunt binnen enkele dagen met heel veel plezier de weg op!

Waar u voorheen meerdere autobedrijven in de buurt moest gaan bezoeken om een geschikte tweedehands auto aan te schaffen hoeft u nu nog maar enkele klikken met uw muis te doen. Bynco verkoopt degelijke tweedehands auto’s van hoge kwaliteit online via een webshop.

Een tweedehands auto kopen via een webshop

Het lijkt onmogelijk en onbetrouwbaar maar niets is minder waar! Via Bynco kunt u 100% betrouwbaar een tweedehands auto kopen. U zoekt via het handige zoeksysteem op de website de geschikte tweedehands auto uit en klikt op bestellen. Het personeel van Bynco maakt met u een afspraak wanneer uw nieuwe tweedehands auto bij u thuis bezorgd wordt. Tijdens de bezorging kunt u de betaling verrichten en zal de bezorger u de functies van uw nieuwe tweedehands auto rustig uitleggen.

Regel een autoverzekering en ga de weg op om uw nieuwe tweedehands auto uit te proberen

Zodra de bezorger weg is en u een autoverzekering heeft afgesloten kunt u zonder twijfel de weg op om uw nieuwe tweedehands auto uit te proberen. U heeft 14 dagen de tijd om dit te doen. Komt u er in deze 14 dagen achter dat dit toch niet de tweedehands auto is die u zocht, dan kunt u de auto kosteloos terug leveren aan Bynco en ontvangt u het gehele aankoopbedrag terug. Besluit u de tweedehands auto te houden, dan gaan de 180 dagen garantie in. Mocht er in deze 180 dagen toch onvoorzien iets mis zijn mijn uw nieuwe tweedehands auto dan wordt de reparatiekosten door Bynco vergoed. Twijfel dus niet langer! Koop veilig en snel een tweedehands auto via Bynco en regel de autoverzekering. Wij wensen u vele veilige en prettige kilometers toe!

autoverzekering

autoverzekeringAls er iets is waar je ontzettend over kunt lezen op internet dan zijn het wel verzekeringen. Op zich ook wel logisch gezien de importantie ervan voor ons mensen. Zouden we bijvoorbeeld niet verzekerd zijn tegen ziektekosten dan zouden de gevolgen niet te overzien zijn. We klagen uiteraard ieder jaar met zijn allen over de stijging van het eigen risico en de premie van onze zorgverzekering, maar zorg kost veel geld. Toegegeven, als u zelden of nooit bij de huisarts komt lijkt het misschien weggegooid geld. Maar wat als u een ernstige ziekte krijgt en bijvoorbeeld een openhartoperatie moet ondergaan? Dan lopen de kosten in de tienduizenden zo niet honderdduizenden euro’s.

Sommige verzekeringen verplicht

Niet alle verzekeringen zijn overigens verplicht om af te sluiten. U kunt er bijvoorbeeld zelf voor kiezen of u een reisverzekering of een inboedelverzekering af sluit. Er zijn echter een aantal verzekeringen die u verplicht bent om af te sluiten, de zorgverzekering en de autoverzekering zijn in die categorie toch wel de bekendste verzekeringen waarbij u verplicht bent om ze af te sluiten, in ieder de basisverzekering. Iedereen in Nederland moet bijvoorbeeld verplicht een autoverzekering afsluiten en ook de basis zorgverzekering is verplicht. Uiteraard kunt u daarnaast besluiten om u aanvullend (extra) te verzekeren. Dan loopt u minder financieel risico, u betaalt echter wel een hogere premie per maand. Alles heeft zijn prijs zullen we maar zeggen.

Online verzekeringen vergelijken

Maar waar u een verzekering afsluit is in principe uw eigen keuze. Daarom zie je ieder jaar weer tegen het eind van het jaar de diverse aanbieders van zorgverzekeringen reclame maken voor hun verzekering. Ook op het gebied van autoverzekeringen is de concurrentie groot. Veel aanbieders strooien met termen als goedkope autoverzekering of de goedkoopste verzekering om af te sluiten. Maar de goedkoopste verzekering is niet altijd de beste. Het is verstandig om bijvoorbeeld op internet de diverse verzekeringen niet alleen met elkaar te vergelijken op prijs, maar ook op polisvoorwaarden, enz. Want niet alle verzekeringen dekken hetzelfde en dus is het zaak om u daarin goed te verdiepen voor dat u besluit de goedkoopste verzekering af te sluiten. Want ook op het gebied van verzekeringen afsluiten geldt dat goedkoop ook duurkoop kan zijn. Let wel, dat hoeft natuurlijk niet, sommige aanbieders willen bijvoorbeeld scherp concurreren met lage tarieven om zo meer klanten binnen te halen. Dat laatste betekent dan dus zeker niet dat de kwaliteit van de desbetreffende verzekering ook lager is. Maar goed, neem de tijd en ga zeker niet over een nacht ijs als u van plan bent om bijvoorbeeld een zorgverzekering of autoverzekering af te sluiten.

Als student wil je graag zo goedkoop mogelijk leven. Je geeft al meer dan genoeg geld uit aan de studie, je kamer en natuurlijk het gebruikelijke studentenleven. Je wilt niet het laatste biertje overslaan omdat het geld op is. In Utrecht/Amsterdam/Delft is studeren en wonen vrij prijzig. Daarom wil je graag wat geld besparen op zaken als verzekeringen en andere vaste lasten. Hier vind je een aantal tips om deze kosten zo laag mogelijk te houden en welke studentenverzekeringen belangrijk voor je zijn. Let altijd wel goed op de voorwaarden die gelden bij je verzekering. Goedkoop wil niet altijd zeggen dat je goed verzekerd bent. Vaak vergoeden de goedkopere verzekeringen niet alles. Bedenk bij het afsluiten van een verzekering of je het ook daadwerkelijk nodig hebt. Een wereldreisverzekering is niet nodig als je een hele jaar niet op vakantie kan, omdat je geen geld hebt of te druk met je studie hebt. Je hebt diverse website waar je verzekeringen vergelijkt met elkaar.

3 belangrijke verzekeringen

Je denkt vaak dat bepaalde verzekeringen overbodig zijn en daar geef je natuurlijk liever geen geld aan uit. Maar het is als student toch belangrijk goed na te denken over een aantal verzekeringen. De inboedelverzekering van je appartement of kamer is erg belangrijk. Deze verzekering dekt de schade door brand, storm of inbraak.
Verder heb je nog de aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering dekt de schade die je per ongeluk aan mensen toebrengt. Maar ook aan de spullen van deze personen. Nogmaals, een ongeluk zit in een klein hoekje en dit kan je heel veel geld besparen.

De ongevallenverzekering is ook erg gebruikelijk. Deze verzekering geeft een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit. Hier denk je liever niet aan, maar het zou erg zonde zijn als je straks door invaliditeit je droombaan niet meer kunt uitoefenen en daarbij geen uitkering kunt krijgen.

Diverse banken hebben een bijzonder pakket voor deze drie verzekeringen. Sluit deze drie verzekeringen gezamenlijk af in een studentenpakket en het zal je veel geld besparen. Deze verzekeringen zullen volledig aangepast worden aan het leven van jongeren en daarom zal je niet de volle prijs hoeven te betalen.

Wanneer je met de auto op vakantie gaat binnen Europa, is een kortlopende reisverzekering met pechhulp (automobilistenhulpverzekering) een uitstekende keuze. Met deze verzekering kun je een vangnet maken zodat niet je hele vakantie in het water valt door uitval van je voertuig of autopech. Voor de dekking automobilistenhulp betaal je slechts € 13,75 en ben je direct in heel Europa verzekerd tegen autopech en vervoersuitval. Vervangend vervoer is hier al bij inbegrepen. Met deze verzekering blijf je mobiel bij autopech, het uitvallen van de bestuurder of bij een ongeval. Mocht je dus pech krijgen tijdens je reis dan kun je contact opnemen met de alarmcentrale en dan wordt er voor snelle en adequate hulp gezorgd. Vervangend vervoer is ook iets waar je recht op hebt wanneer je deze verzekering hebt afgesloten. Met de extra dekking automobilistenhulp ben je onder andere verzekerd voor:

Toezending van vervangende onderdelen
Vervoer, berging en noodreparatie langs de weg
Repatriëring, oftewel het terugbrengen, van het motorrijtuig (eventueel met aanhanger) naar Nederland
De veiligheid en bewaking van het motorrijtuig (eventueel met aanhanger)

In het geval dat de verzekerde bestuurder niet in staat is door ziekte of medische reden, bijvoorbeeld door een ongeval, kan er een vervangende chauffeur worden ingezet en/of kan er gebruik worden gemaakt van een autotransporter.

Waar is de verzekering geldig?

De dekking automobilistenhulp op de kortlopende reisverzekering is geldig in landen die op het internationaal verzekeringsbewijs (IVB) van je autoverzekering (groene kaart) staan: Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Fyrom (Macedonië), Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroätie, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (met uitzondering van de Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (met uitzondering van Canarische Eilanden en de Balearen), Tsjechië, Turkije (Europese deel), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, IJsland, Zweden en Zwitserland.
Het is hier wel belangrijk om te noteren dat deze extra dekking alleen kan worden afgesloten voor voertuigen met een Nederlands kenteken. Een creditcard is verplicht voor een eventuele vervangende huurauto in het buitenland.

Vervangend vervoer

De volgende zaken worden vergoed bij deze verzekering:
Kosten van het vervoer van- en naar het bedrijf waar het mottorijtuig gerepareerd wordt.
Eventuele noodzakelijke verblijfkosten in de plaats waar het motorrijtuig word gerepareerd. Deze vergoeding geld ook indien een vervangend motorrijtuig niet direct beschikbaar is op dezelfde dag van het uitvallen.

Huurkosten van een soortgelijk vervangend motorrijtuig bij een officieel verhuurbedrijf

Reiskosten die worden gemaakt vanaf de plek van het ongeval/de pech naar de vakantiebestemming en weer terug naar de woonplaats in Nederland.

Morgen is het weer prinsjesdag en dan maakt het kabinet haar plannen zo als altijd bekend voor het komende jaar. Eerder werd al bekend gemaakt dat onze economie langzaam uit het dal komt, maar of de Nederlander dit zelf gaat merken in de portemonnee is wellicht te voorbarig gedacht. Van groot belang zijn ieder jaar de zorgverzekeringen en de daarbij horende premies. Feit is dat deze premies ieder jaar stijgen, goed te weten dat er door over te stappen vaak veel geld bespaard kan worden.

Overstappen van zorgverzekering

Door de toenemende populariteit van de zorgvergelijkers heeft 15% van de ondervraagden in een enquete aangegeven te zullen overstappen van zorgverzekeraar voor 2017. Veel meer mensen zijn zich er van bewust geworden hoe makkelijk het is om te switchen van aanbieder en zo veel geld op jaarbasis te besparen. Het is ieder jaar drukker op de websites van de vergelijkers. Er kan gekozen worden voor de hoogte van het eigen risico en wat men wel en niet in het pakket wil hebben. Zo kan veel bespaard worden en betaalt men niet voor diensten die zij niet gebruiken. Dit alles kan binnen een paar klikken geregeld worden en men verwacht dat er medio november als de zorgpremies bekend worden weer een ware run zal ontstaan door consumenten die op prijzenjacht gaan.

Zorgpremies stijgen flink in 2017

Zoals altijd lekt er informatie uit voordat het Prinsjesdag is en zo ook deze keer. Bronnen melden dat de premies volgend jaar met 114 euro per jaar gaan stijgen, wat neerkomt op 9,50 per maand meer. Ook het eigen risico gaat weer omhoog, naar maar liefst 405 euro. Redenen hiervoor zijn onder andere het feit dat werkgevers voorheen teveel voor de zorgverzekeringen hebben betaald. Daarnaast zullen er in 2017 meer diensten in het basispakket worden opgenomen waaronder bijvoorbeeld de wijkverpleging, wat ervoor zorgt dat de prijs wel moet stijgen.

Vrees voor nieuwe zorgverzekering

Ondanks dat vele consumenten weten van het bestaan van vele zorgvergelijkers neemt maar een zeer klein deel daadwerkelijk de stap om van aanbieder te wisselen. En dat is zonde want er valt tot wel honderden euro’s te besparen op jaarbasis. Er zijn de laatste jaren wel enorm veel van dit soort vergelijkingssites bijgekomen en dit heeft er toe geleid dat veel mensen niet weten welke sites ze kunnen vertrouwen. Het zijn immers niet zomaar wat gegevens die moeten worden verstrekt. Daarom is nu besloten dat deze sites een vergunning aan moeten aanvragen. Wat over zal blijven na 17 november zijn bijna alleen maar betrouwbare zorgvergelijkers waar men zonder zorgen op zoek kan gaan naar de voordeligste zorgverzekering voor het volgende jaar. En zo kan de Nederlandse consument ondanks de berichten over duurdere premies waarschijnlijk toch nog minder premie betalen aan zorg volgend jaar.

In de provinciehoofdstad Den Bosch betalen inwoners gemiddeld het meest voor het verzekeren van hun auto. In de hoofdstad van Noord-Brabant moet er gemiddeld € 28,51 betaald worden. Vorig jaar was Utrecht nog de duurste stad voor autoverzekeringen met een bedrag van € 30,61. In 2015 stond Den Bosch nog achter Utrecht en Den Haag op nummer 3. Het is dan ook opvallend dat Den Bosch nu op nummer 1 staat.
De autoverzekeringen zijn op een rijtje gezet door www.Autoverzekering.nl, vergelijkingswebsite voor autoverzekeringen. De premies van een autoverzekeringen worden bepaald aan de hand van een aantal kenmerken. Dat zijn kenmerken zoals de gewenste dekking van chauffeur, de leeftijd en schadevrije jaren van de chauffeur en het aantal kilometers dat deze per jaar rijdt. Een ander punt wat dus meegenomen wordt in de vergelijking is de woonplaats van de automobilist. Tussen de goedkoopste en de duurste provinciehoofdstad zit wel een verschil van maar liefst 120 euro!

Hoe is het berekend?

Voor drie verschillende profielen zijn autoverzekeringen opgevraagd waar een gemiddelde uit is gekomen. Zo was er een jonge chauffeur met een occasion, een ervaren bestuurder met een gezinswagen en een senior met een klein zuinig autootje. Voor de jongste chauffeur was het verschil tussen de goedkoopste en duurste autoverzekering het grootst. Van net geen € 43 per maand in Den Bosch tot € 24,53 in Groningen. Op jaar basis is dit een groot verschil.
De reden van de prijsverschillen lijkt te komen door het aantal diefstallen en claims in Den Bosch. Het aantal gestolen auto’s in Den Bosch (1,3 per 1000 inwoners) is bijna twee keer zo hoog als het landelijk gemiddelde. Een opmerkelijk gegeven. Ook werd er per 1000 inwoners 12,3 keer uit een auto of vanaf een auto gestolen. Het is dan ook niet zo raar dat autoverzekering in deze stad wat hoger ligt in vergelijking met de andere steden.

Autoverzekeringen vergelijken

Het vergelijken van autoverzekeringen is erg gemakkelijk te doen via een online vergelijker zoals Autoverzekering.nl. Behalve op deze website kun je ook autoverzekeringen vergelijken op Overstappen.nl. Na het invullen van jouw persoonlijke gegevens heb je binnen enkele seconden een duidelijk overzicht van de goedkoopste autoverzekering voor jouw situatie. Ideaal dus om je autoverzekering te vergelijken en wellicht over te stappen.

wibiArtiesten en sport professionals, zoals pianist Wibi Soerjadi en voetballer Lionel Messi, verzekeren hun talent met een miljoenen verzekering. Op deze manier krijgen ze alsnog geld uitgekeerd als er iets mankeert aan hun handen of voeten, waardoor ze niet meer hun beroep kunnen beoefenen. Nagenoeg alles valt te verzekeren, of het nu gaat om de benen van een voetballer, de gezondheid van een individu of bezittingen. Sommige verzekeringen zijn verstandig te kiezen, andere verzekeringen – zoals een levensverzekering of telefoonverzekering – zijn niet een must. Alle verzekeringen zijn gebaseerd op zorgverlening. Hier volgen de meest nuttige verzekeringen.

Zorgverzekering

De enige verplichte verzekering in Nederland is een zorgverzekering. Met een zorgverzekering krijg je medische zorg bij ongevallen, ziekte of een handicap. Opgehaald worden door een ambulance bij een ongeval, zit in het basispakket van elke zorgverzekering. Zaken zoals medische zorg bij tandheelkundige of therapeutische ingrepen zijn niet overal inbegrepen. Hiervoor dien je opties toe te voegen aan het basispakket. Aanvullend verzekeren wordt dit genoemd. Dus ga je regelmatig naar een tandarts, mondhygienste of fysiotherapeut? Dan is het goed je hiervoor aanvullend te verzekeren. De prijzen lopen erg uiteen, zo ook de voorwaarden. Bij het afsluiten van een zorgverzekering, lees de voorwaarden goed door en staar je niet blind op de advertentie-tekst. Dit geldt overigens voor elke verzekeringen.

Autoverzekering

Indien je in het bezit bent van een auto ben je verplicht om minimaal een WA verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid) af te sluiten. Bij een dergelijke verzekering wordt alleen de schade vergoed die jij, als verantwoordelijke van een ongeval, toebrengt aan een andere persoon en voertuig. Wil je ook verzekerd zijn voor schade ontstaan door eigen schuld? Dan doe je er verstandig aan een All Risk of Volledig Casco verzekering af te sluiten. In de meeste gevallen ben je hierbij ook verzekerd voor schade aan jouw auto door vandalisme of weersomstandigheden. Ook diefstal valt hieronder. Wil je een WA verzekering met verzekering voor diefstal? Dan kies je voor een WA+ (ofwel, beperkt casco).

Reisverzekering

Een reguliere zorgverzekering dekt geen hulp bij ongevallen of ziekte ontstaan in het buitenland, zoals Thailand, Australië of een land in Zuid Amerika. Hiervoor is het verstandig een reisverzekering af te sluiten, zodat je gedekt bent voor medische zorgkosten in het buitenland. Net zoals bij een reguliere zorgverzekering, kan je zelf bepalen wat voor soort zorg je gedekt wilt hebben in een reisverzekering. De kosten die je maakt voor een zorgverzekering, zijn relatief laag als je dit vergelijkt met een zorgverzekering of de mogelijke kosten die je maakt in het buitenland aan zorg.